Camping Nussleshof – Hessles – Thuringen – Duitsland – ANWBCamping

Camping Nussleshof – Hessles – Thuringen

Het terrein is idyllisch gelegen aan het aan het einde van een mooi, klein dal. Op twee vlakke terrassen, met een verharde ondergrond of van gras, is plaats voor caravan of tent. De camping biedt rust en ruimte en de bomen en struiken zorgen voor een landelijke sfeer. Het is een goede uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in de omgeving. Let op: steile opgang. Bij aankomst doorrijden tot ‘Wendeplatz’ en ingang via de tegengestelde richting benaderen.

(Update: Januari 2023)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Hessles
Regio: Thuringen
Land: Duitsland
Adres: Nussleser Strasse 60 Hessles

Kleine campings
Campings voor hondenliefhebbers

Aantal Sterren: 2

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar HesslesThuringen

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je kofferBespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie