Knaus Campingpark Wingst – Wingst – Niedersachsen – Duitsland – ANWBCamping

Knaus Campingpark Wingst – Wingst – Niedersachsen

Deze parkachtige terrassencamping ligt aan de rand van een uitgestrekt bosgebied. Het terrein is door hoge bomen en struiken onderverdeeld in velden. Er zijn aparte staanplaatsen voor hondenbezitters. Op de camping is een strandje bij het vismeer. De camping beschikt over enkele speeltuinen en een beachvolleybalveld. De kinderspeelkamer is achter de receptie. Daarnaast zijn er diverse activiteiten in de directe omgeving mogelijk, zoals een sport- en speelpark, een zwembad en een dierenpark.

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Wingst
Regio: Niedersachsen
Land: Duitsland
Adres: Schwimmbadallee 13 Wingst

Erkende campings
ANWB Kampeerkaart CKE
Grote camping (341 plaatsen)

Aantal Sterren: 3

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar WingstNiedersachsen

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie