Knaus Campingpark Oyten – Oyten – Niedersachsen – Duitsland – ANWBCamping

Knaus Campingpark Oyten – Oyten – Niedersachsen

De camping ligt aan een groot meer met diverse stranden en ligweiden. De toeristische plaatsen bevinden zich direct vooraan op het terrein. Een aantal plaatsen is op veldjes tussen de vaste plaatsen. Er zijn prima zwemmogelijkheden en een grote speeltuin bij een van de stranden. Er is een apart hondenstrand. Op geringe loopafstand ligt, aan het meer, Wakegarden. Met een drankje en een snack geniet je hier vanaf een groot terras van de watersporters in het Aquapark en de waterskikabelbaan.

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Oyten
Regio: Niedersachsen
Land: Duitsland
Adres: Oyter See 1 Oyten

Erkende campings
ANWB Kampeerkaart CKE
Grote camping (352 plaatsen)

Aantal Sterren: 3

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar OytenNiedersachsen

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie