Knaus Campingpark Meppen – Meppen – Niedersachsen – Duitsland – ANWBCamping

Knaus Campingpark Meppen – Meppen – Niedersachsen

Deze langgerekte camping ligt in de uiterwaarden van een stille tak van de Eems. Naast de camping ligt een zwembad. De helft van de plaatsen heeft minstens 50 m elektriciteitskabel nodig. Op het terrein worden kano’s en motorboten verhuurd. Voor het kanoën is er een ophaalservice.

(Update: Januari 2023)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Meppen
Regio: Niedersachsen
Land: Duitsland
Adres: An der Bleiche 1-A Meppen

Aantal Sterren:

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar MeppenNiedersachsen

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je kofferBespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie