Knaus Campingpark Dorum – Dorum – Niedersachsen – Duitsland – ANWBCamping

Knaus Campingpark Dorum – Dorum – Niedersachsen

Knaus campingpark Dorum ligt op steenworp afstand van de Noordzeekust. Het terrein ligt direct voor de dijk. De afgebakende staanplaatsen, het tentenveld en de stacaravans zijn rond de sanitair-units geplaatst aan straatjes. Zon, zee en het wad biedt deze plek zonder bomen of struiken. Voor schaduw moet je zelf zorgen. Het campingterrein gaat over in een smalle strook zandstrand. Bij eb wordt het enorme Waddengebied zichtbaar. Een Unesco werelderfgoed natuurpark.

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Dorum
Regio: Niedersachsen
Land: Duitsland
Adres: Am Kutterhafen Dorum

Erkende campings
ANWB Kampeerkaart CKE
Grote camping (360 plaatsen)

Aantal Sterren: 3

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar DorumNiedersachsen

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie