Ferienpark Heidesee Gmbh – Fassberg – Niedersachsen – Duitsland – ANWBCamping

Ferienpark Heidesee Gmbh – Fassberg – Niedersachsen

Deze gezinscamping ligt in het natuurpark Sudheide. De staanplaatsen bevinden zich op kampeervelden die variëren in hoogte rondom de Heidesee. In dit meer kan je zwemmen en suppen en er is een zandstrand. Er zijn veel sportmogelijkheden aanwezig, waaronder een overdekte gelegenheid voor racketsport. Het buitenzwembad heeft een grote waterglijbaan en een kleuterbad. De omgeving leent zich voor vissen, wandelen en fietsen die gehuurd kunnen worden.

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Fassberg
Regio: Niedersachsen
Land: Duitsland
Adres: Oberohe 25 Fassberg

Erkende campings
Campings voor hondenliefhebbers

Aantal Sterren: 3

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar FassbergNiedersachsen

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie