Ruhe & Rauschen(UMZ122) – Ummanz – Mecklenburg-Vorpommern – Duitsland – Chaletnu

Ruhe & Rauschen(UMZ122) – Ummanz – Mecklenburg-Vorpommern

Huis met 2 woningen “Ruhe & Rauschen”, van 3 verdiepingen. 2 appartementen in de woning. In de wijk Varbelvitz-Hof, 2.5 km van het centrum van Waase, 5 km van het centrum van Gingst, 16 km van het centrum van Bergen auf Rugen, 500 m aan de lagune. Voor medegebruik: terrein 450 m2 (omheind) met planten. Supermarkt 5 km, zandstrand “Schaarbe” 35 km, grasstrand “Waase, Focker Strom” 3 km.

(Update April 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Ummanz
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Land: Duitsland
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu heeft meer dan 6500 vakantiehuizen beschikbaar in Duitsland. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Ons buurland, Duitsland, lekker dichtbij en toch echt weg. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar UmmanzMecklenburg-Vorpommern

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie