Knaus Campingpark Rugen – Drewoldke – Mecklenburg-Vorpommern – Duitsland – ANWBCamping

Knaus Campingpark Rugen – Drewoldke – Mecklenburg-Vorpommern

De camping ligt op een plateau, 10 m boven zeeniveau aan de Oostzee. De staanplaatsen zijn deels met hagen afgescheiden. Aan de rand is een prachtig uitzicht. Er is een snackbar en een speeltuin. Er zijn drie familiebadkamers met bad en een sauna beschikbaar. De omgeving is zeer de moeite waard met de krijtrotsen en het Nationalpark Jasmund, niet ver van Breege/Juliusruhe. Een stevige trap leidt naar het lange 10 m brede zand- en kiezelstrand ‘Die Schaabe’, ook toegankelijk voor honden.

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Drewoldke
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Land: Duitsland
Adres: Zittkower Weg 30 Drewoldke

Erkende campings
ANWB Kampeerkaart CKE
Middelgrote camping (181 plaatsen)

Aantal Sterren: 3

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar DrewoldkeMecklenburg-Vorpommern

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie