Campingplatz Zur Weissenthalsmuhle – Kirchberg – Hessen – Duitsland – ANWBCamping

Campingplatz Zur Weissenthalsmuhle – Kirchberg – Hessen

Het langgerekte kampeerveld van deze natuurcamping ligt bij een oude watermolen langs een beek midden in het natuurpark Habichtswald. De jaarplaatsen en toeristische plaatsen zijn gescheiden. De toeristische plaatsen worden flexibel ingevuld. Een muntautomaat zorgt voor stroom bij de stroompalen. Bij de camping starten verschillende wandelroutes door de bossen.

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Kirchberg
Regio: Hessen
Land: Duitsland
Adres: Riederstrasse 10 Kirchberg

Campings voor hondenliefhebbers

Aantal Sterren:

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar KirchbergHessen

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie