10-daagse rondreis Historische Hanzesteden langs de Noord- en Oostzee – route west-oost – ANWBVakantie

10-daagse rondreis Historische Hanzesteden langs de Noord- en Oostzee – route west-oost – Autovakanties

Laat je inpalmen door de allure van de Duitse Hanzesteden die het in de middeleeuwen voor het zeggen hadden en geniet van de witte stranden en de krijtrotsen op het eiland Rugen!

(Update Februari 2024)
Autovakanties
Laat je inpalmen door de allure van de Duitse Hanzesteden die het in de middeleeuwen voor het zeggen hadden en geniet van de witte stranden en de krijtrotsen op het eiland Rugen!


10-daagse rondreis Historische Hanzesteden langs de Noord- en Oostzee – route west-oost –
10-daagse rondreis Historische Hanzesteden langs de Noord- en Oostzee - route west-oost -

Klik hier om deze aanbieding van 10-daagse rondreis Historische Hanzesteden langs de Noord- en Oostzee – route west-oost te bekijken en boeken

ANWB Vakanties in Duitsland: onbezorgd genieten van uw vakantie in ons buurland Duitsland. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping, hotel of vakantiehuisje in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De locaties die ANWB vakantie heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Alle vakantie gelegenheden in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Maar er zijn ook hele grote vakantie parken. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst! Bekijk hier alle mogelijkheden voor een top vakantie.

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping

Bron: ANWB Vakantie

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie