Familienpark Senftenberger See – Grosskoschen – Brandenburg – Duitsland – ANWBCamping

Familienpark Senftenberger See – Grosskoschen – Brandenburg

Groots opgezette camping in een bosrijke omgeving aan een groot meer. Het terrein is vlak met een ondergrond van zand en gras en ligt in een hoog pijnbomenbos. De camping maakt deel uit van een groot recreatiepark met bungalows en talrijke voorzieningen. Er is een publiek toegankelijk zandstrand van ca. 1000 x 30 m met een apart deel voor naturisten, vanaf de camping te bereiken via een openbaar voetpad. Er is een mountainbike crossveld in het bos.

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Grosskoschen
Regio: Brandenburg
Land: Duitsland
Adres: Strasse zur Sudsee 1 Grosskoschen

Erkende campings
ANWB Kampeerkaart CKE

Aantal Sterren: 5

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar GrosskoschenBrandenburg

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie