Erlebniscamping Lausitz – Ortrand – Brandenburg – Duitsland – ANWBCamping

Erlebniscamping Lausitz – Ortrand – Brandenburg

Camping in een bosrijke omgeving met verstevigde ondergrond; deels zonnige, deels schaduwrijke plekken. De plaatsen zijn aardig groot en liggen op veldjes met verschillende vormen en aan de randen van de camping. Er is beperkte privacy. Het zwembad bestaat uit twee bassins en een waterglijbaan. Voor de vergeten boodschappen is er een kiosk. Vanaf de camping kan je fietstochten maken via het fietsroutenetwerk Brandenburg. Er zijn yoga cursussen en uitstapjes aan te vragen. Geen campers > 9 m.

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Ortrand
Regio: Brandenburg
Land: Duitsland
Adres: Am Bad 1 Ortrand

Erkende campings
ANWB Kampeerkaart CKE
Middelgrote camping (165 plaatsen)

Aantal Sterren: 4

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar OrtrandBrandenburg

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie