Knaus Campingpark Bad Kissingen – Bad Kissingen – Bayern – Duitsland – ANWBCamping

Knaus Campingpark Bad Kissingen – Bad Kissingen – Bayern

Deze parkachtige camping met rijke bloemdecoraties ligt aan de rivier de Frankische Saale. Deze rivier is niet toegankelijk vanaf de camping. Op het terrein is een vijver en er staan veel loofbomen. Vlakbij, boven de camping, ligt een drukke autobrug. Het wellnesscentrum van de stad ligt op 0,5 km en is eenvoudig vanaf de camping te bereiken met een gratis pendelbus. Er zijn begeleide wandel- en fietsroutes en dichtbij ligt een tennisbaan. Extra kosten: milieukosten € 4,-, toeristenbelasting.

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Bad Kissingen
Regio: Bayern
Land: Duitsland
Adres: Euerdorfer Str. 1 Bad Kissingen

ANWB Kampeerkaart CKE
Campings voor hondenliefhebbers
Middelgrote camping (98 plaatsen)

Aantal Sterren:

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar Bad KissingenBayern

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie