Campingplatz Platzermuhle – Neualbenreuth – Bayern – Duitsland – ANWBCamping

Campingplatz Platzermuhle – Neualbenreuth – Bayern

Deze groene camping ligt midden in de natuur omgeven door veel groen. De vlakke staanplaatsen op gras, bevinden zich op vier langgerekte terrassen, gelegen aan de zuidwest kant van de heuvel. De staanplaatsen zijn gescheiden door middelhoge bomen en struiken. De houten trekkershuisjes staan naast elkaar op het eerste terras. Op de eerste verdieping van het sanitairgebouw is een kookgelegenheid voor fietsers en wandelaars. Ideaal vertrekpunt voor wandelingen in het Duits-Tsjechische grensgebied.

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Neualbenreuth
Regio: Bayern
Land: Duitsland
Adres: Platzermuhle 2 Neualbenreuth

Kleine campings
Erkende campings
Kleine camping (47 plaatsen)

Aantal Sterren: 4

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar NeualbenreuthBayern

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie