Camping Am Leinritt – Grossheubach – Bayern – Duitsland – ANWBCamping

Camping Am Leinritt – Grossheubach – Bayern

Een langgerekte camping met veel bomen in het centrum van het dorp. Het toeristisch gedeelte ligt direct aan de Main en wordt door een openbaar fiets-/wandelpad gescheiden van de vaste plaatsen. Voor campers zijn er verharde plaatsen. De receptie is in Gasthof ‘Weises Ross’.

(Update: Januari 2023)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Grossheubach
Regio: Bayern
Land: Duitsland
Adres: Kirchstr. 25 Grossheubach

Aantal Sterren:

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar GrossheubachBayern

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je kofferBespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie