Landhotel Hirschen – Oberwolfach – Zwarte woud – Duitsland – dejongintra

Landhotel Hirschen – Oberwolfach – Zwarte woud

Landhotel Hirschen is een gezellig en comfortabel 3-sterrenhotel in Oberwolfach-Walke in het populaire Zwarte Woud. Maak tijdens uw verblijf kennis met de prachtige natuur en cultuur die deze regio rijk is. Inclusief bij uw verblijf is de KONUS-gastenkaart, waarmee u gratis reist met het openbaar vervoer in het Zwarte Woud. Met deze kaart kunt u zelfs naar het Zwitserse Basel reizen, op het Drielandenpunt met Zwitserland, Frankrijk en Duitsland.
Er zijn diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar vanuit het hotel. Bij de receptie leent u een fiets, rugzak of Nordic Walking stokken zodat u goed voorbereid op pad gaat.
Na een actieve dag in de buitenlucht geniet u van een heerlijke maaltijd in het restaurant van het hotel. In de sauna vindt u de nodige ontspanning.
Gasten van Landhotel Hirschen stellen de gastvrijheid van de familie Junghanns zeer op prijs en geven het hotel een hoge gastenwaardering.

(Update Februari 2024)
Plaats: Oberwolfach
Regio: Zwarte woud
Land: Duitsland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Duitsland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar OberwolfachZwarte woud

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie