Appartement – Im Hohlen Seifen 10-L – Winterberg

Appartement – Im Hohlen Seifen 10-L – Winterberg

Een pareltje in het centrum van Winterberg

Max. aantal personen: 10
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Opp.: 180 m2

Accommodatie
Dit grote, moderne appartement in hartje Winterberg. Gezamenlijk met familie of vrienden vind je alle comfort en ruimte. In de accommodatie zijn op de eerste etage twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en een badkamer met douche. In de grote woon-eetkamer met open keuken is het heerlijk om samen te eten en te koken. Dit alles met een mooi uitzicht op het centrum van Winterberg. De keuken is volledig ingericht met oven, magnetron, koffiefiltermachine, broodrooster, waterkoker, afwasmachine en een koelkast. Er is een kleine woonkamer met een groot Flatscreen en een speelhoek voor kinderen. Vanuit de keuken en woonkamer loop je zo het balkon op. Op de 2e etage is een sauna met douche. Een wasmachine en droger zijn beschikbaar. Een 3e ruime slaapkamer met 3 tweepersoonsbedden is hier te vinden. In de kelder van het complex is een afsluitbare ski- en fietsenstalling.  Over deze accommodatie
Dit appartement is onderdeel van een complex met andere appartementen in hetzelfde huis voor grotere gezinnen of groepen.   Het centrum van Winterberg is voorzien van vele winkels, boetiekjes, restaurants, cafe’s en supermarkten en op enkele minuten lopen bereikbaar. In de directe omgeving van Winterberg is een groot aanbod van vrijetijdsactiviteiten.  

OmgevingHet appartement bevindt zich dichtbij de skiliften en op enkele minuten lopen van de Erlebnisberg Kappe met de bobbaan, het bikepark, de zomerrodelbaan en het klimbos. In het centrum is een groot aanbod van winkels, supermarkten, boetiekjes en restaurants te vinden. Rondom Winterberg is een diversiteit van vrijetijdsmogelijkheden, zoals zeilen, grotten te bezoeken en nog veel meer.  
 

(Update Februari 2024)
Plaats: Winterberg
Regio: Sauerland
Land: Duitsland
Soort vakantie: Wintersport
Soort Accomodatie: Appartement
Maximum aantal personen: 10
Transport: Eigen Vervoer
Huisdieren toegestaan: Nee
Kinderen toegestaan: Ja
Roken toegestaan: Nee
Wifi: Ja
Aantal Sterren: 4
Klantwaardering: 7.7

Welcome.in biedt vakantiehuizen aan in Winterberg. Dankzij de ruime keuze in vakantiewoningen beschikt Welcome.in over het juiste vakantiehuis voor iedere gast en elke situatie. Enkele vakantiehuizen van Welcome.in zijn geschikt voor maximaal 17 personen, hierdoor is het ook ideaal voor grotere groepen.

Welcome.in biedt meer dan alleen vakantiehuisjes. Zorgeloos genieten en de gast welkom laten voelen in een vakantiewoning staan voorop. De opties bij Welcome.in in zijn eindeloos, van vakantiehuisjes met sauna, aan zee of bij de piste. Het is allemaal mogelijk. Enkele vakantiehuizen beschikken ook over een oplaadpunt voor een elektrische auto. Het is perfect voor gasten die geen behoefte hebben aan een groot vakantiepark vol faciliteiten, maar juist kiezen voor authenticiteit. Het is mogelijk contactloos in- en uit te checken, wel zo makkelijk.

Bekijk hier alle vakanties van Welocme.in of alle vakanties naar WinterbergSauerland

Bron: Welcome.in

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten