Appartement – Am Kleehagen 26-R – Niedersfeld (Winterberg)

Appartement – Am Kleehagen 26-R – Niedersfeld (Winterberg)

Rustig gelegen, huisdier toegestaan

Max. aantal personen : 4
Aantal slaapkamers : 1
Aantal badkamers : 1
Oppervlakte : 63 m2

BeschrijvingDe vakantie-accommodatie is voor 2 -4 personen geschikt. De woonkamer beschikt over een slaapbank voor twee personen, Flat TV en een zithoek. Vanuit de woonkamer loopt u het balkon op, waar u de hele dag geniet van de zon. De keuken is voorzien van een kookplaat, oven, koelkast, magnetron, koffieapparaat en waterkoker. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met kledingkast. In de badkamer heeft u de beschikking over een toilet, wastafel en douche. Huisdieren zijn welkom. In de parkeergarage stalt u de auto veilig, maar kunt u ook ski’s en fietsen opbergen.Ligging
De accommodatie ligt in een rustige zijstraat van Niedersfeld. Met de SauerlandCard, die u gratis krijgt bij uw boeking, krijgt u gratis bus- en treinvervoer.Omgeving
Fiets- en wandelroutes starten voor de deur. Hillebachsee ligt op circa 10 minuten loopafstand. Hier is het sportief bezig zijn met waterskien, wakeborden of zonnebaden. Winterberg ligt op enkele kilometers. In Niedersfeld is een bakkerij, bank en slagerij aanwezig.

(Update Februari 2024)
Plaats: Niedersfeld
Regio: Sauerland
Land: Duitsland
Soort vakantie: Wintersport
Soort Accomodatie: Appartement
Maximum aantal personen: 4
Transport: Eigen Vervoer
Huisdieren toegestaan: Ja
Kinderen toegestaan: Ja
Roken toegestaan: Nee
Wifi: Ja
Aantal Sterren: 4
Klantwaardering: 7.1

Welcome.in biedt vakantiehuizen aan in Winterberg. Dankzij de ruime keuze in vakantiewoningen beschikt Welcome.in over het juiste vakantiehuis voor iedere gast en elke situatie. Enkele vakantiehuizen van Welcome.in zijn geschikt voor maximaal 17 personen, hierdoor is het ook ideaal voor grotere groepen.

Welcome.in biedt meer dan alleen vakantiehuisjes. Zorgeloos genieten en de gast welkom laten voelen in een vakantiewoning staan voorop. De opties bij Welcome.in in zijn eindeloos, van vakantiehuisjes met sauna, aan zee of bij de piste. Het is allemaal mogelijk. Enkele vakantiehuizen beschikken ook over een oplaadpunt voor een elektrische auto. Het is perfect voor gasten die geen behoefte hebben aan een groot vakantiepark vol faciliteiten, maar juist kiezen voor authenticiteit. Het is mogelijk contactloos in- en uit te checken, wel zo makkelijk.

Bekijk hier alle vakanties van Welocme.in of alle vakanties naar NiedersfeldSauerland

Bron: Welcome.in

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten