Campingplatz Grosser Schachtsee – Wolmirsleben – Sachsen-Anhalt – Duitsland – ANWBCamping

Campingplatz Grosser Schachtsee – Wolmirsleben – Sachsen-Anhalt

Langgerekte camping met grasvelden aan een meer. Op de camping is een gratis strandbad voor gasten. Er zijn roeiboten en waterfietsen te huur. Op het terrein liggen drie beachvolleybalvelden, een weide voor balspelen en minigolf. De omgeving leent zich voor wandel- en fietstochten. Motorboten zijn niet toegestaan op het meer. Er is een zandstrand en aangrenzend een ligweide die aan weerszijden begrensd wordt door rietkragen. Het strand is ook voor publiek van buiten de camping toegankelijk.

(Update: Januari 2023)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Wolmirsleben
Regio: Sachsen-Anhalt
Land: Duitsland
Adres: Grosser Schachtsee 2b Wolmirsleben

Strandcampings

Aantal Sterren:

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar WolmirslebenSachsen-Anhalt

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je kofferBespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie