Campingplatz Im Burgtal – Wachenheim an der Weinstrasse – Rheinland-Pfalz – Duitsland – ANWBCamping

Campingplatz Im Burgtal – Wachenheim an der Weinstrasse – Rheinland-Pfalz

In het Burgtal ligt deze door bossen omzoomde rechthoekige camping. De staanplaatsen, deels afgebakend door lage heggen, bevinden zich op een klein plateau en voor een deel op een lagergelegen deel. Tennis is mogelijk naast het terrein. Pootjebaden kan in het beekje. De camping maakt deel uit van het Kurpfalzpark en biedt veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het dorp is vlakbij. Het kuuroord Bad Durkheim ligt op 5 km afstand.

(Update: Januari 2023)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Wachenheim an der Weinstrasse
Regio: Rheinland-Pfalz
Land: Duitsland
Adres: Waldstr. 105 Wachenheim an der Weinstrasse

Campings voor hondenliefhebbers
Campings onderweg

Aantal Sterren: 2


Campingplatz Im Burgtal – Wachenheim an der Weinstrasse
Campingplatz Im Burgtal - Wachenheim an der Weinstrasse

Klik hier om deze aanbieding van Campingplatz Im Burgtal te bekijken en boeken

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar Wachenheim an der WeinstrasseRheinland-Pfalz

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je kofferBespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie