Natuurhuisje in Nordrhein-westfalen – schmallenberg – Nordrhein Westfalen – Duitsland – 56446

Natuurhuisje in Nordrhein-westfalen – schmallenberg – Noordrijn-westfalen

Vlakbij Winterberg, tussen Altastenberg en Nordenau, ligt het rustieke Nesselbachtal. Dit duurzaam gea¯soleerde natuurhuisje, een Noorse blokhut, heeft vanaf de veranda unieke uitzichten over het idyllische Nesselbachtal. In het natuurhuisje bevinden zich naast de gezellige zithoek, een stapelbedstee (vier personen), inductiekookplaat, koelkast en houtkachel. ‘s Winters lekker de houtkachel aan en onder het genot van een drankje gezamenlijk nagenieten van de dag. De douche en toiletten bevinden zich in het sanitairgebouw (40 meter). Je hebt de mogelijkheid om ‘s morgens een ontbijtmand te bestellen en eventueel ‘s avonds een drie-gangen-dagmenu te nuttigen, dat de verhuurders aanbieden. Natuurlijk kun je van de gemakken van het terrein en de service van de verhuurders gebruik maken, zoals een kleine kaart, spelletjes, leesboeken en georganiseerde wandelingen. Als er voldoende aanmeldingen zijn, worden er in de winter tevens sneeuwschoenwandelingen georganiseerd.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Nordrhein-westfalen – schmallenberg
Regio: Noordrijn-westfalen
Land: Duitsland
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 2x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Duitsland – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Nordrhein-westfalen – schmallenbergNoordrijn-westfalen

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie