Natuurhuisje in Hürtgenwald-vossenack – Nordrhein Westfalen – Duitsland – 36484

Natuurhuisje in Hürtgenwald-vossenack – Noordrijn-westfalen

Als bosgids van het Nationaal Park voelen wij verhuurders ons bijzonder betrokken bij het Park en zijn regio. Wij willen voor onszelf en onze nakomelingen bijdragen aan het behoud, het nog ongerepter en aantrekkelijker maken van dit unieke natuurlandschap. Als al jarenlang voorstander van biologische landbouw en een consistente volkorenproeverij is de biologische bouw een verdere stap in de richting van een holistische manier van leven. Wij willen de schoonheid van het landschap aan de gasten van het natuurhuisje overbrengen en hen in staat stellen de natuur met al hun zintuigen te ervaren. Door onze speciale trainingen als nationaal park bosgids en gastheer van het Nationaal Park en passie voor wandelen en natuurbehoud, kunnen wij je deskundig adviseren en begeleiden. Het natuurhuisje is elektrosmog gereduceerd. Internet is beschikbaar via LAN kabel, WLAN kan naar wens in- en uitgeschakeld worden.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Hürtgenwald-vossenack
Regio: Noordrijn-westfalen
Land: Duitsland
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
binnenplaats, fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 2), internet, internettoegang (WiFi), keuken, kinderstoel, koel-/vriescombinatie, open haard, terras, terras (prive), tuin, tuin (prive, verlicht), tuinmeubilair, tv, verwarming (CV), wasmachine, parking, tweepersoonsbed, badkamer, Contactloos verblijf, laadpaal, oven, houtkachel

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Duitsland – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Hürtgenwald-vossenackNoordrijn-westfalen

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie