Natuurhuisje in Eslohe niedersalwey – Nordrhein Westfalen – Duitsland – 40807

Natuurhuisje in Eslohe niedersalwey – Nordrhein Westfalen

(Update April 2022)

Ik heet u van harte welkom in onze nieuwe vakantiewoning (63m²). Wij hebben het appartement modern, comfortabel en met veel liefde ingericht. Het appartement is nieuw en werd in juni 2019 opgeleverd. In onze mooie vakantiewoning kunt u een heerlijke en ontspannen tijd doorbrengen. Ons appartement is gelegen in een drukke straat in het idyllische dorpje Niedersalwey, dat tot de gemeente Eslohe behoort.

(Update April 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Eslohe niedersalwey
Regio: Nordrhein Westfalen
Land: Duitsland
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Duitsland – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Eslohe niedersalweyNordrhein Westfalen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie