Leopoldshohe – Leopoldshohe – Nordrhein Westfalen – Duitsland – Chaletnu

Leopoldshohe – Leopoldshohe – Nordrhein Westfalen

Dit vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, ideaal voor gezinnen met kinderen of natuurliefhebbers. Rustig gelegen in Leopoldshohe in het Teutoburgerwoud.

In de omgeving kan je prachtige wandelingen maken. Verken op afwisselende routes de prachtige natuur van het natuurpark Teutoburger Wald en Eggegebirge. Mogelijke uitstapjes in de omgeving zijn: het archeologisch openluchtmuseum Oerlinghausen (8 km), Gradierwerk (10 km), Safaripark Schloss Holte- Stukenbrock (13 km), Bielefeld (17 km), Hermannsdenkmal Detmold (19 km en de Externsteine (22 km).

Dit royale appartement is modern en licht ingericht. Een priveterras en een privetuin nodigen uit tot zonnebaden en ontspanning in de buitenlucht. Geniet van de rust en laat de hectiek van het alledaagse leven achter je. Een serre zorgt voor een aangenaam woongevoel en maakt het plaatje van deze gezellige woning compleet. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan.

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Leopoldshohe
Regio: Nordrhein Westfalen
Land: Duitsland
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu heeft meer dan 6500 vakantiehuizen beschikbaar in Duitsland. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Ons buurland, Duitsland, lekker dichtbij en toch echt weg. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar LeopoldshoheNordrhein Westfalen

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten