8-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Landhotel Gasthof Wullner – TUI

8-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Landhotel Gasthof Wullner

Landhotel Gasthof Wullner – Altenfeld – Nordrhein Westfalen

In het hart van het Sauerland ligt Landhotel gasthof Wullner. Het is een familiehotel met een vriendelijke sfeer en klassieke inrichting. Vanuit je kamer heb je een prachtig uitzicht op de tuin. Elke ochtend geniet je van een goed gevuld ontbijtbuffet met verse producten van de boerderijen uit de omgeving. De lokale keuken vind ook terug in het restaurant. Ze koken de lekkerste gerechten met vlees uit eigen slagerij. Je bent er echt even tussenuit op het Duitse platteland. Het pittoreske dorpje Altenfeld, tussen Winterberg en Schmallenberg, wordt omringd door een schilderachtige omgeving met charmante dorpjes. De heuvels en bergen nodigen echt uit voor lange wandelingen en fietstochten. Ben je een wintersporter? Winterberg is ongeveer 15 minuten rijden en biedt veel skiplezier.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Altenfeld
Regio: Nordrhein Westfalen
Land: Duitsland
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in: hotel
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum: 26-500 meter
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Inclusief SauerlandCard, In een rustige, groene omgeving, Gelegen in het prachtige Sauerland, Maak een mooie wandeling, Fijne familiare sfeer, Proef de streek in het restaurant

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen: 8.5

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar AltenfeldNordrhein Westfalen

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten