8-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Arthotel ANA Oberhausen – TUI

8-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Arthotel ANA Oberhausen

Arthotel ANA Oberhausen – Oberhausen – Nordrhein Westfalen

Midden in het centrum van Oberhausen ligt het Arthotel ANA. Als je op zoek bent naar een leuk modern hotel met centrale ligging dan is dit hotel een aanrader. In Oberhausen is er van alles te beleven en te ontdekken. Het winkelcentrum CentrO is een van de trekpleisters. Het is een van de grootste winkel en vrijetijdscentra van Duitsland. Wie van shoppen houdt, vermaakt zich hier prima! Een leuk uitstapje is een bezoek aan Slot Oberhausen. Dit was was vroeger een paleis en tegenwoordig een kunstmuseum. Voor de kinderen is het leuk om het Sealife te bezoeken. Hier zijn meer dan 5.000 dieren te bewonderen. De kids kijken hun ogen uit! Leuke steden om te combineren met Oberhausen zijn Duisburg en Essen. Met de trein ben je hier in 15 30 minuten. Het treinstation is op loopafstand van het hotel.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Oberhausen
Regio: Nordrhein Westfalen
Land: Duitsland
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum: 0-25 meter
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Bezoek winkelcentrum CentrO, Moderne & ruime kamers, Midden in het centrum, OV verbinding om de hoek, Neem een kijkje bij Sealife, Parkeren direct naast het hotel

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar OberhausenNordrhein Westfalen

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten