8-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Alte Schule – TUI

8-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Alte Schule

Alte Schule – Bad Berleburg – Nordrhein Westfalen

Welkom in dit romantische en knusse hotel in het Sauerland. Oude schooldiploma’s aan de muur, een open haard om een goed glas wijn bij te drinken en een gezellig restaurant. En dat alles in een oud schoolgebouw. Het is compleet gerenoveerd, maar het traditionele karakter is behouden. In de omgeving zijn diverse fiets en wandelroutes. Bijna te veel om uit te kiezen. Gelukkig zijn ze allemaal even mooi. Binnen verrassen de romantische kamers je met hun bijzondere uitzicht en de op en top moderne badkamers. Kijk je naar buiten, dan zie je het barokke kasteel waar ooit de vorsten van Sayn Wittgenstein regeerden. Voor een korte wandeling loop je een rondje om het kasteel en door het dorp.

(Update April 2022)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Bad Berleburg
Regio: Nordrhein Westfalen
Land: Duitsland
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in: hotel
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Hotel in een oud schoolgebouw, Knus, charmant en luxe, Terras met prachtig uitzicht, Genieten bij de open haard, Paradijs voor wandelaars, Natuurrijke omgeving

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen: 9

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar Bad BerleburgNordrhein Westfalen

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie