Natuurhuisje in Rhauderfehn – Nedersachsen – Duitsland – 35932

Natuurhuisje in Rhauderfehn – Nedersaksen

Dit natuurhuisje ligt in de kleine gemeente Rhauderfehn. Het behoort tot het kleine dorpje Altburlage en is omgeven door weilanden, heidevelden en kleine bossen. Bij het natuurhuisje hoort een grote weide, een manege van 40 x 60 meter, een open stal, een zadelkamer, een fietsenstalling, een uitrustingstalling en een houtstalling. Er is ook een grote kennel van 2 x 6 meter. Het natuurgebied, waarin het huisje is gelegen, is volledig omheind en is daarom uitermate geschikt voor honden die vrij willen rennen en spelen.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Rhauderfehn
Regio: Nedersaksen
Land: Duitsland
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
badkamer, Barbecue , fietsen beschikbaar (gratis)(x 2), gaskachel, hondenmand, hondenschaal, keuken, koel-/vriescombinatie, open haard, parking (x 2), terras, terras (prive), tuin, tuin (omheind), tuinmeubilair, tv, verwarming (CV), wasmachine, Contactloos verblijf

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Duitsland – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in RhauderfehnNedersaksen

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie