Natuurhuisje in Gölenkamp – Nedersachsen – Duitsland – 60164

Natuurhuisje in Gölenkamp – Nedersaksen

Een vakantiehuisje in de natuur huren? Huur een vakantiehuisje weg van de massa. Wilt u lekker wandelen, fietsen of gewoon relaxen. Beleef het in de prachtige glooiende omgeving vanaf je natuurhuisje. Geniet van de fluitende vogels en kippen op het erf. Regelmatig krijg je bezoek van eekhoorns. Genieten van de omgeving doe je vanuit een Tiny house met comfort. Bed en linnengoed is aanwezig.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Gölenkamp
Regio: Nedersaksen
Land: Duitsland
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een erf
tuinmeubilair, internettoegang (WiFi), tuin, terras (prive), Barbecue, koel-/vriescombinatie, berging, internet, gaskachel, keuken, drinkwater, sanitaire voorzieningen, toilet, douche, warm water, elektriciteit, badkamer, tweepersoonsbed

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Duitsland – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in GölenkampNedersaksen

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie