Knaus Reisemobilhafen Spieka – Wurster Nordseekuste – Niedersachsen – Duitsland – ANWBCamping

Knaus Reisemobilhafen Spieka – Wurster Nordseekuste – Niedersachsen

Camping ligt direct aan de Noordzeekust tussen Cuxhaven en Bremerhaven, in de vakantieregio Cuxland/Wurster land. Vanaf de staanplaatsen op een open veld is er een volledig vrij uitzicht op de Noordzee. Op de plaatsen is weinig tot geen schaduw. Het gras- en zandstrand bevindt zich op ca. 50 m. Ideaal voor watersporters, fietsers en natuurliefhebbers. Bremerhaven ligt op 25 km afstand, een bus er naar toe stopt bij de camping.

(Update Februari 2024)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Wurster Nordseekuste
Regio: Niedersachsen
Land: Duitsland
Adres: Am Kutterhafen Wurster Nordseekuste

Kleine campings
Campings voor hondenliefhebbers

Aantal Sterren:


Knaus Reisemobilhafen Spieka – Wurster Nordseekuste
Knaus Reisemobilhafen Spieka - Wurster Nordseekuste

Klik hier om deze aanbieding van Knaus Reisemobilhafen Spieka te bekijken en boeken

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar Wurster NordseekusteNiedersachsen

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie