Kleine Mowe – Timmel – Niedersachsen – Duitsland – Chaletnu

Kleine Mowe – Timmel – Niedersachsen

Gezellig rijtjeshuis “Kleine Mowe”. In de plaats, 1 km van het centrum van Timmel, in een woonwijk, gebied met weinig verkeer, 15 m van het meer, 500 m van het strand, aan een doodlopende weg. Voor alleengebruik: terrein 400 m2, tuin met gazon. In het huis: centrale verwarming. Beschikbaar: boot. Parkeerplaats (voor 2 auto’s) bij het huis. Supermarkt 1 km, restaurant 1 km, bushalte 850 m, station “Leer” 18 km, zandstrand 500 m, openluchtzwembad 14 km, overdekt zwembad 14 km. Jachthaven 1 km. Let op: vissen toegestaan (visvergunning noodzakelijk), prive aanlegsteiger voor een boot.

(Update April 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Timmel
Regio: Niedersachsen
Land: Duitsland
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu heeft meer dan 6500 vakantiehuizen beschikbaar in Duitsland. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Ons buurland, Duitsland, lekker dichtbij en toch echt weg. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar TimmelNiedersachsen

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie