Heide Park Abenteuerhotel – Soltau – Nedersachsen – Duitsland – Traveldeal

Heide Park Abenteuerhotel – Soltau – Nedersachsen

2 of 3 dagen op loopafstand van attractiepark Heide Park Resort in Duitsland incl. ontbijt

Op een steenworp afstand van Attractiepark Heide Park is het Abenteuerhotel gelegen. Het hotel is volledig gebouwd in piratenstijl geinspireerd op het Caribische fort Port Royal. De kamers zijn ingericht in historische stijl en voorzien van o.a. gratis Wi-Fi, een kluisje en een badkamer met regendouche. In het restaurant wordt een heerlijk ontbijt- en dinerbuffet geserveerd en in de bar kun je genieten van een drankje.
Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

Op een steenworp afstand van attractiepark Heide Park Resort is Heide Park Abenteuerhotel gelegen. Heide Park Resort biedt meer dan 40 attracties voor jong en oud. Verschillende achtbanen, een bobbaan, wildwaterbaan en diverse attracties voor de kleintjes. Er is zelf een waar Peppa Pig land! Ook is er avontuurlijk entertainment met een indoor speeltuin, schatzoeken en optredens. Met dit arrangement mag je nog voor de openingstijd het park in. Dat betekent dus in alle rust genieten van al het leuks dat er te beleven is en natuurlijk dat je niet of nauwelijks in de rij hoeft te staan! Na een drukke dag in het park kun je in het hotel genieten van een dinerbuffet, je ontvangt een kortingsvoucher voor deze uitgebreide maaltijd.

(update November 2021)
Plaats: Soltau
Regio: Nedersachsen
Land: Duitsland
Adres: Heide Park 1
Postcode: 29614
Inclusief: 1 of 2 overnachtingen in een piratenkamer
Categorie: Dagje uit

Aantal sterren: 0


Heide Park Abenteuerhotel - Soltau

Klik hier om deze aanbieding van Heide Park Abenteuerhotel te bekijken en boeken
2 of 3 dagen op loopafstand van attractiepark Heide Park Resort in Duitsland incl. ontbijt

Traveldeal regelt niet alleen een hotelovernachting, maar biedt altijd iets extra’s. Denk hierbij aan een uitgebreid ontbijt, fietshuur, diner of zelfs een complete zomer- of wintersportvakantie. Dit alles biedt Hoteldeal aan in de vorm van totaalpakketten voor de beste prijs. De reisspecialisten van Traveldeal selecteren alleen arrangementen tegen de beste prijs. Hierbij is Traveldeal altijd op zoek naar leuke extra’s die uw verblijf nog specialer maken. Dit alles bieden wij aan in de vorm van een totaal arrangement en natuurlijk voor de beste prijs. Dus zelf hoef je je niet meer druk te maken over eventuele extra’s die je nog moet bijboeken. Op deze manier kun je direct volop genieten van een paar heerlijke dagen weg.

Bekijk hier alle vakanties van Traveldeal of alle vakanties naar SoltauNedersachsen

Bron: Traveldeal.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je kofferBespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie