Harzcamp Goslar – Goslar – Niedersachsen – Duitsland – ANWBCamping

Harzcamp Goslar – Goslar – Niedersachsen

De langgerekte camping ligt vlak aan de doorgaande weg B241. Het meest open terrein is deels aflopend, deels op terrassen, het laagst gelegen deel is vlak. De toeristische staanplaatsen zijn niet afgebakend en bevinden zich tussen de staanplaatsen voor vaste gasten. Een goede uitvalsbasis om Goslar te bezoeken. Bushalte voor de ingang van de camping. De camping wordt nu verbouwd en zal in mei 2020 weer open gaan. Classificatie volgt na herinrichting terrein.

(Update: Januari 2023)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Goslar
Regio: Niedersachsen
Land: Duitsland
Adres: Clausthaler Str. 28 Goslar

ANWB Kampeerkaart CKE
Campings voor hondenliefhebbers

Aantal Sterren:

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar GoslarNiedersachsen

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je kofferBespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie