Camping Familienpark Steller See – Gross Mackenstedt – Niedersachsen – Duitsland – ANWBCamping

Camping Familienpark Steller See – Gross Mackenstedt – Niedersachsen

Het terrein van 6 ha groot bestaat uit een vlak grasland met bomen en struiken. Aangrenzend is een fraai zwemmeer met strandjes. De toeristische plaatsen bevinden zich op het gedeelte bij de entree. De camping ligt vlak bij de snelweg. Rondom het meer liggen een aantal zand- en grasstranden. Een speeltuintje en een terras zijn aanwezig evenals een opblaasbaar zwemplatform. Bomen zorgen voor enige beschutting.

(Update: Januari 2023)
Maximaal aantal personen:
Plaats: Gross Mackenstedt
Regio: Niedersachsen
Land: Duitsland
Adres: Zum Steller See 15 Gross Mackenstedt

Erkende campings
Campings voor hondenliefhebbers

Aantal Sterren: 3

ANWBCamping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur. Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Bekijk hier alle vakanties van ANWBCamping of alle vakanties naar Gross MackenstedtNiedersachsen

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je kofferBespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie