4-daagse Stedentrip naar Munsterland bij Movenpick Hotel Munster – TUI

4-daagse Stedentrip naar Munsterland bij Movenpick Hotel Munster

Movenpick Hotel Munster – Munster – Munsterland

Het Movenpick Hotel Munster ligt aan de rand van de stad, in de buurt van de Aasee. Genieten van de natuur en het ontdekken van de leuke stad, een ideale combinatie voor een paar dagen weg. Munster is een levendige stad met vele gezichten. Het is o.a. de stad van de Vrede, wetenschaps en Hanzestad. Op het gebied van kunst en cultuur is er ook veel te doen. Een middag shoppen kan natuurlijk ook niet ontbreken. Voor de actievelingen onder ons; Munster is ook een fietsstad.

(Update April 2022)
Aantal dagen: 4
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Munster
Regio: Munsterland
Land: Duitsland
Soort: Stedentrip
Vervoer: Trein
Verblijf in: hotel
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum: 1001-2000 meter
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Aan de rand Munster, Ligging aan de Aasee, OV verbinding tegenover het hotel, Natuur & Stad, Stad van de Vrede & Fietsstad, 15 minuten lopen naar het centrum

Aantal sterren: 4
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar MunsterMunsterland

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie