8-daagse Vakantie naar Moezel bij 8 daagse riviercruise Rijn & Moezel – TUI

8-daagse Vakantie naar Moezel bij 8 daagse riviercruise Rijn & Moezel

8 daagse riviercruise Rijn & Moezel – Andernach – Moezel

Maak kennis met het MS Prinses Christina en vaar over de twee bekendste rivieren van Duitsland de Rijn en de Moezel. Een bijzondere reis waarbij we het mooiste gedeelte van de Rijn oversteken. Hier komen we langs historische stadjes als Konigswinter, wijnstadje Boppard en Rudesheim. Via Koblenz varen we over de kronkelende Moezel naar Cochem. Op deze vaarroute geniet je volop van vele middeleeuwse plaatsen, bergen met kastelen en ruïnes en de vele hellingen met wijngaarden. Na iedere bocht verschijnt er weer een nieuwe verrassing!

(Update April 2022)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Andernach
Regio: Moezel
Land: Duitsland
Soort: Vakantie
Vervoer: Bus
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Cruise per MS Prinses Christina, Vaar over de Rijn en Moezel, Comfortabele busreis naar Keulen, Boek nu voor zomer 2022, Boek het excursiepakket bij, Proef de sfeer in Rudesheim

Aantal sterren:
Klant beoordelingen: 8.3

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar AndernachMoezel

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie