8-daagse Autovakantie naar Moezel bij Peifer’s Moselhotel – TUI

8-daagse Autovakantie naar Moezel bij Peifer’s Moselhotel

Peifer’s Moselhotel – Brodenbach – Moezel

Net buiten de plaats Brodenbach vind je Peifer’s Moselhotel. Het hotel ligt midden in de natuur en vanuit het hotel kijk je uit over de Moezel. De kamers zijn comfortabel en in de zomer kun je heerlijk buiten op het terras zitten. Brodenbach is een dorpje langs de Moezel en wordt omringd door een bosrijke omgeving. Het dorp is sfeervol en de omgeving is perfect voor eindeloze wandelingen. Het Ehrbachtal, de wijngaarden en de romantische vakwerkhuisjes zijn zeker een bezoek waard. Voor cultuur en historie is een bezoek aan Koblenz aan te bevelen. Deze regio is perfect voor een tripje niet te ver van huis.

(Update Februari 2024)
Aantal dagen: 8
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Brodenbach
Regio: Moezel
Land: Duitsland
Soort: Autovakantie
Vervoer: Eigen Vervoer
Verblijf in: hotel
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Heerlijk verblijf aan de Moezel, Mooi uitzicht op de rivier, Ga actief wandelen of fietsen, Wijngaarden en vakwerkhuisjes, Geniet van wijn uit de Moezel, Uitstapje naar de stad Koblenz

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen: 7

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar BrodenbachMoezel

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten