7-daagse Vakantie naar Moezel bij Christelijke reis 7 dagen varen Trier tot Keulen – TUI

7-daagse Vakantie naar Moezel bij Christelijke reis 7 dagen varen Trier tot Keulen

Christelijke reis 7 dagen varen Trier tot Keulen – Alken – Moezel

Ontdek de hoogtepunten van de mooiste stadjes aan de Moezel en de Rijn met het MS Rhine Princess tijdens de riviercruise ‘Varen van Trier tot Keulen’. Vaar mee over de rivieren en het schip brengt ons iedere dag weer naar een andere bestemming. We bezoeken de historische stad Trier, waar we ons wanen in de Romeinse tijd. In het plaatsje Alken vind je heerlijke Moezelwijn. Winkelliefhebbers kunnen zich naar hartenlust uitleven in de stadje Cochem en Koblenz. Vergeet je niet te genieten van de prachtige landschappen die onderweg aan ons voorbijglijden?

(Update April 2022)
Aantal dagen: 7
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Alken
Regio: Moezel
Land: Duitsland
Soort: Vakantie
Vervoer: Bus
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Goed Idee Reizen, Per MS Rhine Princess***+, Mooiste tussen Trier en Keulen, Ook naar Cochem en Koblenz, Maaltijden aan boord inbegrepen, Goed Idee reisbegeleider

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Een veelzijdige vakantie vier je ontspannen bij onze Duitse oosterburen. Ver reizen hoeft niet. Duitsland biedt veelzijdige bestemmingen. Wandelparadijzen Sauerland en Beieren zorgen voor de frisse boslucht en honderden kilometers wandelpaden. Hoofdstad Berlijn daarentegen heeft de nodige levendigheid en historie. Of je nu een stedentrip Berlijn boekt of met eigen auto de schilderachtige Moezel tegemoet rijdt; tijdens een aanbieding Duitsland profiteer je van tientallen euro’s korting.

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar AlkenMoezel

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie