Zum Breitling – Boiensdorf – Mecklenburg-Vorpommern – Duitsland – Chaletnu

Zum Breitling – Boiensdorf – Mecklenburg-Vorpommern

Kleine bungalow voorn drie personen in de buurt van een mooie Oostzeebaai.
Hier kunt u in alle rust enkele ontspannen dagen doorbrengen.

De nabijgelegen Oostzee, een van de mooiste windmolens van Noordwest-Mecklenburg en de ‘Salzhaff’ – een baai in de Oostzee – zijn fantastisch voor wandelingen en fietstochten.

In de buurt van de Hanzestad Wismar de kustplaatsen Rerik en Kuhlungsborn of het eiland Poel met hun witte zandstranden. Ontdek de vele kleine winkeltjes of de veelzijdige gastronomie. Ook een uitstapje waard zijn de Munsterstad Doberan en het oudste Duitse zeekuuroord Heiligendamm met de bekende witte klassisistische huizen.
Het beschermde natuurgebied ‘Salzhaff’ is ideaal voor watersporters, gezinnen, natuurliefhebbers, fietsers en strandwandelaar.
Voor de kleine vakantiegangers is er speelgoed zodat ze zich helemaal kunnen uitleven. In de buurt is een manege en een surfschool.
Op het terrein vindt u ook een kat en een hond. Als u zelf een huisdier hebt, mag u dat gewoon meenemen.
Hebt u altijd al eens zelf brood willen bakken in een leemoven? Dat kan in de molen in het naastgelegen dorp.

(Update April 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Boiensdorf
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Land: Duitsland
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu heeft meer dan 6500 vakantiehuizen beschikbaar in Duitsland. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Ons buurland, Duitsland, lekker dichtbij en toch echt weg. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BoiensdorfMecklenburg-Vorpommern

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie