Wohlenberger Wiek nur 150m zum Strand – Wohlenberg – Mecklenburg-Vorpommern – Duitsland – Chaletnu

Wohlenberger Wiek nur 150m zum Strand – Wohlenberg – Mecklenburg-Vorpommern

Dit gezellige vakantiehuis is gelegen in Wohlenberg. Het appartement heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 2 personen, ideaal voor een stel. Het huisdiervriendelijke huis beschikt over speeltoestellen en een parking.

Het appartement is gelegen in Wohlenberg, tussen de Baltische Zee Boltenhagen (8 km) en de Hanzestad Wismar (16 km). Het 5 km lange witte zandstrand in de richting van Wismar en de klif naar Boltenhagen bieden voor iedereen een geschikt strand. De hele Wohlenberger Wiek wordt gekenmerkt door in eerste instantie ondiep water. In de nabije omgeving is een golfbaan, een manege, kindercross en nog veel meer.

De prachtige 2-persoonskamers bevinden zich in het hoofdgebouw van het resort en hebben een balkon met uitzicht op het meer en een badkamer met douche en toilet. In het vakantiedorp is een ontspannende spa met een unieke sfeer met verschillende sauna’s, bubbelbaden en ligbedden (ook Ergoline) beschikbaar.

(Update April 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Wohlenberg
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Land: Duitsland
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu heeft meer dan 6500 vakantiehuizen beschikbaar in Duitsland. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Ons buurland, Duitsland, lekker dichtbij en toch echt weg. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar WohlenbergMecklenburg-Vorpommern

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie