Waldsiedlung (SWS102) – Retgendorf – Mecklenburg-Vorpommern – Duitsland – Chaletnu

Waldsiedlung (SWS102) – Retgendorf – Mecklenburg-Vorpommern

Vakantiecomplex “Waldsiedlung”. 12 huizen in de plaats. 900 m van het centrum van Retgendorf, 13 km van het centrum van Schwerin, 28 km van het centrum van Wismar, 150 m van het meer, directe toegang tot het strand, in het bos. Voor medegebruik: terrein met bomen, ligweide. In het huis: receptie, salon, Internet (WiFi), wasmachine (voor medegebruik, extra), fietsverhuur. Lange toegangsweg (300 m onverharde weg). Centrale parkeerplaatsen. Winkel 1 km, supermarkt 8 km, grasstrand 150 m, overdekt zwembad 25 km. Golfterrein (18 holes) 20 km. De eigenaar accepteert geen groepen.

(Update April 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Retgendorf
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Land: Duitsland
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 2

Chalet.nu heeft meer dan 6500 vakantiehuizen beschikbaar in Duitsland. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Ons buurland, Duitsland, lekker dichtbij en toch echt weg. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar RetgendorfMecklenburg-Vorpommern

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie