Natuurhuisje in Steffenshagen – Mecklenburg Vorpommern – Duitsland – 38651

Natuurhuisje in Steffenshagen – Mecklenburg Vorpommern

(update November 2021)

Dit vakantiehuis is rustig gelegen in het idyllische dorpje Steffenshagen en bevindt zich dicht bij het strand. Er is 1 slaapkamer en de woning biedt ruimte voor 3 personen en eventueel een baby, ideaal voor een klein gezin. Steffenshagen is gelegen in het landelijke kustgebied tussen Münsterstadt Bad Doberan en Seebad Kühlungsborn. Het is slechts 4 km naar de Oostzee. De prachtige tuin en het nieuwe terras nodigen je uit om te ontspannen. Het pand is gelegen in een absoluut autovrije locatie en biedt pure rust. Hier kunnen kinderen spelen en plezier hebben in de grote tuin. Er is een kinderstoel aanwezig in de woning.

(update November 2021)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Steffenshagen
Regio: Mecklenburg Vorpommern
Land: Duitsland
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
woonkamer parterre: 1-pers. slaapbank,, TV(flatscreen),, eettafel(3 personen),, open haard,, kachel(hout),, zithoek(3 personen),, DVD-speler,, radio,, CD-speler

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Duitsland – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in SteffenshagenMecklenburg Vorpommern

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je kofferBespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie