Natuurhuisje in Saal ot bartelshagen 2 – Mecklenburg Vorpommern – Duitsland – 50307

Natuurhuisje in Saal ot bartelshagen 2 – Mecklenburg-voorpommeren

Onze locatie bevindt zich op het terrein van een zuivelfabriek die in 1906 werd gebouwd. Het bijgebouw (voormalige schuur) werd door ons verbouwd om een ontmoetingsplaats te creeren voor natuurliefhebbers of mensen die gewoon even willen ontsnappen aan het leven van alledag en zich willen ontspannen. Wie zich kan voorstellen om een leuke tijd samen met verschillende mensen door te brengen, is van harte welkom.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Saal ot bartelshagen 2
Regio: Mecklenburg-voorpommeren
Land: Duitsland
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een erf
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x, 1-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Duitsland – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Saal ot bartelshagen 2Mecklenburg-voorpommeren

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie