Natuurhuisje in Ostseebad kühlungsborn – Mecklenburg Vorpommern – Duitsland – 38724

Natuurhuisje in Ostseebad kühlungsborn – Mecklenburg-voorpommeren

Een eenvoudige accommodatie aan de rand van de stad Kühlungsborn. Het ligt op een groot perceel van 1500 m² en is bedoeld voor 2 personen. Het vakantiehuisje bestaat uit een gecombineerde woon- en slaapkamer met een groot 2-persoonsbed, een kleine keuken en een zithoek. De badkamer maakt het huis af. Het vakantiehuisje is vooral geschikt voor een stel dat er even samen tussenuit wil. Het vakantiehuisje ligt 1 km van het Oostzeestrand. Hiervoor kan je te voet of met de fiets door het stadsbos. In de Hanzesteden Wismar en Rostock vind je een dierentuin, grote bioscopen en leuke zwembaden (30-35 km). Buiten het huis vind je een terras en groot, omheind terrein. Hier kan je lekker ontspannen. Het vakantiehuis bevindt zich op hetzelfde terrein als het huis van de eigenaar. Er is een parkeerplaats bij de woning.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Ostseebad kühlungsborn
Regio: Mecklenburg-voorpommeren
Land: Duitsland
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
kitchenette parterre: 2x kookplaat,, waterkoker,, broodrooster,, koffiezetapparaat,, koelkast

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Duitsland – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Ostseebad kühlungsbornMecklenburg-voorpommeren

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie