Natuurhuisje in Ostseebad kühlungsborn – Mecklenburg Vorpommern – Duitsland – 38737

Natuurhuisje in Ostseebad kühlungsborn – Mecklenburg Vorpommern

(update November 2021)

Een mooi vakantiehuis aan de rand van de stad Kühlungsborn, op een groot perceel van 1500 m². Dit vakantiehuis is modern en smaakvol ingericht. Het heeft een gecombineerde woonkamer en keuken. De slaapkamer met een groot 2-persoonsbed is een doorgangskamer. Van daaruit heb je toegang tot de 2e slaapkamer met een 1-persoonsbed. De badkamer maakt het huis compleet. Er kunnen dus 3 personen verblijven: ideaal voor een klein gezin. Het vakantiehuisje ligt 1 km van het Oostzeestrand. Hiervoor kan je te voet of met de fiets door het stadsbos. In de Hanzesteden Wismar en Rostock vind je een dierentuin, grote bioscopen en leuke zwembaden (30-35 km). Buiten het huis vind je een terras en groot omheind terrein met een zithoek. Hier kan je lekker ontspannen. Het vakantiehuis bevindt zich op hetzelfde terrein als het huis van de eigenaar. Er is een parkeerplaats bij de woning.

(update November 2021)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Ostseebad kühlungsborn
Regio: Mecklenburg Vorpommern
Land: Duitsland
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
TV parterre: flatscreen,, satelliet

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Duitsland – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Ostseebad kühlungsbornMecklenburg Vorpommern

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je kofferBespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie