Natuurhuisje in Malchow – Mecklenburg Vorpommern – Duitsland – 61955

Natuurhuisje in Malchow – Mecklenburg-voorpommeren

Deze mooie studio met balkon is gelegen op een perceel met uitzicht op het water in Malchow, op het Oostzee-eiland Poel. De studio bestaat uit 1 ruimte, waar zich ook het slaapgedeelte bevindt. Hierdoor is de accommodatie perfect voor een romantische vakantie met je partner. De dichtstbijzijnde supermarkt is te vinden in Kirchdorf (4 km). Naast uitgestrekte weilanden, velden, lange zandstranden en culinaire hoogtepunten, zal je veel stenen uit het verleden tegenkomen op het eiland Poel. Oude boerderijen, geplaveide lanen en de oude kasteelmuren, waarvan het hoofdgebouw tijdens de 30-jarige oorlog werd verwoest, maar waarvan de heuvels nog steeds vertellen over de bewogen geschiedenis van het eiland. Bij het gebouw hoort een tuin, die je deelt met de andere gasten. Hier mag je ook gebruikmaken van de barbecue. Op aanvraag kan je ook kosteloos gebruikmaken van een kinderbed en/of -stoel. In de tuin vind je speeltoestellen voor de kinderen. Het treinstation ligt op 15 km afstand.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Malchow
Regio: Mecklenburg-voorpommeren
Land: Duitsland
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje:
kitchenette op de 1e etage: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(2 kookplaten),, koffiezetapparaat,, oven,, koelkast(+ vriesvak)

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Duitsland – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in MalchowMecklenburg-voorpommeren

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie