Natuurhuisje in Körchow – Mecklenburg Vorpommern – Duitsland – 61828

Natuurhuisje in Körchow – Mecklenburg-voorpommeren

Dit is een leuke familiebungalow in het rustige dorpje Körchow. De woning ligt op de begane grond en is voor maximaal 4 personen en 1 baby. Je vindt hier een comfortabele woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer. Een grote, goed onderhouden tuin met een terras en een barbecue wacht op je. Het huis is vooral geschikt voor een gezin met kinderen. De woning ligt in de buurt van Neubukow, ten zuiden van de badplaatsen Rerik (12 km) en Kühlungsborn (19 km). Ook de Hanzesteden Wismar (31 km) en Rostock (32 km) zijn goed te bereiken. Talrijke wandel- en fietspaden zorgen ervoor dat je een actieve vakantie beleeft. In de regio kun je ook paardrijden. Een schommel, een zandbak en glijbanen staan er voor de kinderen. Ze kunnen ook spelen met de kippen, eenden, konijnen, honden en katten. Het vakantiehuis bevindt zich op hetzelfde terrein als het huis van de eigenaar. Er zijn 2 parkeerplaatsen bij de eigenaar.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Körchow
Regio: Mecklenburg-voorpommeren
Land: Duitsland
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
keuken parterre: eettafel(4 personen),, waterkoker,, fornuis(2 kookplaten),, koffiezetapparaat,, magnetron,, koelkast(+ vriesvak)

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Duitsland – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in KörchowMecklenburg-voorpommeren

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie