Natuurhuisje in Brusow – Mecklenburg Vorpommern – Duitsland – 61956

Natuurhuisje in Brusow – Mecklenburg-voorpommeren

Dit is een knus appartement voor een gezin in het kleine dorpje Brusow. Het appartement ligt in een landhuis. Het ligt op de bovenste verdieping en biedt plaats aan maximaal 4 personen en 1 baby. Het appartement bestaat uit 1 comfortabele woon- en slaapkamer, 1 aparte slaapkamer, 1 kitchenette en 1 badkamer. Ook je huisdieren mogen mee op vakantie. De woning ligt in een landelijke wijk in het kleine stadje Kröpelin, tussen de Hanzesteden Wismar (34 km) en Rostock (26 km). Op 60 m van het huis ligt een speeltuin voor de kinderen. Steden als Kühlungsborn (10 km) en Rerik (14 km) worden ook erg aangeraden. Op het balkon kun je heerlijk ontspannen. In de tuin staan een schommel en een zandbak voor de kinderen. Er is een parkeerplaats bij de woning. Bij je aankomst zijn de bedden opgemaakt. De eigenaar woont in hetzelfde gebouw waar de appartementen zich ook bevinden.

(Update Februari 2023)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Brusow
Regio: Mecklenburg-voorpommeren
Land: Duitsland
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje:
kitchenette op de 1e etage: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(2 kookplaten),, koffiezetapparaat,, magnetron,, koelkast

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Duitsland – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in BrusowMecklenburg-voorpommeren

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie