Leuchtturm in Kuhlungsborn – Ostseebad Kuhlungsborn – Mecklenburg-Vorpommern – Duitsland – Chaletnu

Leuchtturm in Kuhlungsborn – Ostseebad Kuhlungsborn – Mecklenburg-Vorpommern

Deze fijne vakantiewoning in Kuhlungsborn heeft 1 slaapkamer waar je met 2 personen kunt verblijven. Het is een fijne woning als je met je partner op vakantie wilt gaan. De woning ligt centraal en heeft parkeerplek.

Vanaf de woning kun je naar veel plekken te voet gaan, of je gaat naar de fietsverhuurder die op 100 m van de woning zit, om zo in de omgeving te kunnen fietsen. Je vindt het centrum op 500 m. Het treinstation van de historische smalspoorlijn “Molli” ligt op ongeveer 750 m afstand en is leuk om te bezoeken. Het Ostseebad Kuhlungsborn ligt tussen de Hanzesteden Wismar (45 km) en Rostock (30 km). Naar het brede, witte Oostzeestrand en de 3 km lange strandpromenade met een nieuwe jachthaven, is het ongeveer 250 m (3 minuten lopen).

Dit gezellige appartement bevindt zich in de kelder van een gezinswoning. De woning is voorzien van een parkeerplek. Verder beschikt de woning over een keuken, een slaapkamer, een badkamer en een woonkamer.

(Update April 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Ostseebad Kuhlungsborn
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Land: Duitsland
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3


Leuchtturm in Kuhlungsborn – Ostseebad Kuhlungsborn
Leuchtturm in Kuhlungsborn - Ostseebad Kuhlungsborn

Klik hier om deze aanbieding van Leuchtturm in Kuhlungsborn te bekijken en boeken

Chalet.nu heeft meer dan 6500 vakantiehuizen beschikbaar in Duitsland. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Ons buurland, Duitsland, lekker dichtbij en toch echt weg. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Ostseebad KuhlungsbornMecklenburg-Vorpommern

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie