Konigstuhl (BAW305) – Breege – Mecklenburg-Vorpommern – Duitsland – Chaletnu

Konigstuhl (BAW305) – Breege – Mecklenburg-Vorpommern

Flatgebouw “am Bootshafen”, bouwjaar 2002. 2 huizen in de woning. 18 appartementen in de woning. In de plaats, 500 m van het centrum van Breege, 2 km van het centrum van Juliusruh, 4 km van het centrum van Altenkirchen, 100 m aan de lagune. Voor medegebruik: terrein 2.000 m2 met gazon. In het huis: wasmachine (extra), droger (voor medegebruik, extra). Rommelige toegangsweg (onverharde weg). Gemeenschappelijke garage. Parkeerplaats of garage alleen voor een kleine/middelgrote auto. Afmetingen: hoogte 200 cm. Winkel 400 m, supermarkt 4 km, zandstrand “Juliusruh” 2 km. Jachthaven 100 m. De eigenaar accepteert geen jeugdgroepen.

(Update April 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Breege
Regio: Mecklenburg-Vorpommern
Land: Duitsland
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu heeft meer dan 6500 vakantiehuizen beschikbaar in Duitsland. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. Ons buurland, Duitsland, lekker dichtbij en toch echt weg. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BreegeMecklenburg-Vorpommern

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie